Yeni Çansporlu futbolcuları darp edenler gözaltına alındı!

Yeni Çansporlu futbolcuları darp ettikleri gerekçesiyle Sultangazispor oyuncusu Burak Can, amigo Salih Demir ve 4 taraftar gözaltına alındı.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 12'nci grupta mücadele eden Yeni Çansporlu futbolcular, 2-2 beraberi kaldıkları Sultangazispor maçının ardından saldırıya uğradı. Yeni Çansporlu sol bek oyuncusu Serbay Keskin, orta saha oyuncusu İsa Fuat Dayı, kaleci Miraç Yardım ve stoper Muhammet Çetin Polat, aldığı darbelerle kanlar içinde kalarak, hastanelik oldu. Diğer oyuncular ise kendilerini güçlükle soyunma odasına atabildi.

DAYAK ANINI KAMERAYA ÇEKTİLER

Yeni Çansporlu bazı oyuncular, saha içinde başlayan ve soyunma odasına kadar devam eden çirkin saldırıları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Video ve fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından, çirkin saldırıya tepkiler yağdı. Hastanede tedavileri tamamlanan futbolcular, gece yarısı taburcu olduktan sonra takımla birlikte Çan'a döndü.

İşte o görüntüler:

FUTBOLCU, AMİGO VE TARAFTARLAR GÖZALTINA ALINDI

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kamera kayıtlarını saniye saniye izledi. Yeni Çansporlu futbolcuları darp eden futbolcu Burak Can, amigo Salih Demir ve 4 taraftar gözaltına alındı. Polisteki ifadelerinin ardından futbolcu Burak Can, amigo Salih Demir ve 4 taraftar serbest kaldı.

Yeni Çansporlu futbolcuları darp edenler gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Darp Gözaltı yeni çanspor sultangazispor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.