Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor

İstanbul’un ilk ve en büyük açık hava, kültür sanat, etkinlik alanı olan YBY - Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor. Kemerburgaz Kent Ormanı içindeki özel alanda adeta yıldız yağmuru yaşanacak.

İstanbul’un ilk açık hava kültür,sanat ve etkinlik alanı 'Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı' Kemerburgaz Kent Ormanı içinde şehrin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Eylül ayı boyunca Kent orman YBY-Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda çeşitli konserler ve etkinlikler gerçekleşecek.

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor

Eylül ayı boyunca Kent orman YBY-Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda müzikseverler birbirinden güzel konserleri dinleme imkânı bulacak. 3 eylül Cumartesi günü Emre Aydın ile başlayacak Eylül konserleri 24 Eylül Serdar Ortaç'ın sahne almasıyla son bulacak. Müzikseverlerin merakla beklediği konserler Ekim ayında da devam edecek.

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor - Resim : 2

İşte Eylül ayı boyunca Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek konserler:

3 Eylül - Emre Aydın

4 Eylül - Funda Arar

9 Eylül - Can Ozan & Madrigal

11 Eylül - Nilüfer

17 & 18 Eylül - İstanbul Çocuk Festivali

24 Eylül - Serdar Ortaç


Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor - Resim : 3

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı Hakkında:

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı ziyaretçilerine 16.000 m2 alanda etrafı Kent Ormanın nefes kesen manzarası ile çevrelenmiş ağaçlar arasında yemyeşil çimlerle sonsuzluk hissini sunuyor. Büyük buluşmalar için özel tasarlanmış alanda insana ve yaşama dokunmak isteyen birçok organizasyona, festivale ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 5.500.000 metrekarelik alana sahip Kemerburgaz Kent Orman içinde yer alan YBY Etkinlik Alanı şehir merkezine özel araç ile ortalama 25 dakikalık mesafede yer alıyor.

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda konserler Eylül ayında da devam ediyor ile ilgili etiketler Kemerburgaz Kent Ormanı Konser Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alan etkinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.