Yeni Bir Osmanlı Dizisi Daha Geliyor! Mehmet Bozdağ Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Bir Çok Dizi Tahtından Olacak

Tarihi dizi çalışmalarına devam eden Mehmet Bozdağ’ın yeni projesinin ismi de ATV’de yayınlanan fragman ile kesinleşti. Bozdağ’ın yeni projesi Bozkırın Arslanı Celaleddin. Dizinin konusu ise yenilemeyeceği iddia edilen Cengizhan’ın ordularını defalarca mağlup eden gerçek bir devlet adamının hayatı.

Diriliş Ertuğrul gibi kaliteli bir dizi çekerek adından sıkça söz ettiren yapımcı Mehmet Bozdağ tarihi dizilere yatırım yapmaya ve seyircinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Tecrübeli yapımcı bu tarihi işler için dünya standartlarında bir plato kurdu.

Diriliş Ertuğrul’u Dünyaya Açtı

Diriliş Ertuğrul dizisi gerek konusu ve gerekse başarılı sahneleri aksiyon sahneleri sayesinde en çok konuşulan yapımlardan bir tanesi haline geldi. Dizi ülke içerisinde yakalamış olduğu başarıyı yurtdışında da sürdürmeye de devam etti. Orta Asya ve Orta Doğu ve hatta Avrupa’da hala çok beğenilerek izlenmeye devam ediyor.

Yeni Bir Osmanlı Dizisi Daha Geliyor! Mehmet Bozdağ Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Bir Çok Dizi Tahtından Olacak

Diriliş Ertuğrul’un en sevildiği yerlerden bir tanesi olan İngiltere’de izlenmeleri o kadar yüksek oldu ki Game Of Thrones gibi bir yapıma rakip olarak gösterildi. Bozdağ, şu an ATV’de yayınlanan ve Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi ile tarihi dizi serisini devam ettiriyor. Bozdağ ayrıca yeni diziler içinde çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Proje Bozkırın Aslanı Celaleddin

Tarihi dizi çalışmalarına devam eden Mehmet Bozdağ’ın yeni projesinin ismi de ATV’de yayınlanan fragman ile kesinleşti. Bozdağ’ın yeni projesi Bozkırın Arslanı Celaleddin. Dizinin konusu ise yenilemeyeceği iddia edilen Cengizhan’ın ordularını defalarca mağlup eden gerçek bir devlet adamının hayatı. Dizide bahsi geçen hükümdar ise Harzemşahlar devletinin son lideri olan Celaleddin Harzemşah.

Yeni Bir Osmanlı Dizisi Daha Geliyor! Mehmet Bozdağ Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Bir Çok Dizi Tahtından Olacak - Resim : 2

Bozdağ Bombaları Ardı Ardına Patlatıyor

Tarihi dizi yatırım ve hazırlıklarına sürekli olarak devam eden Bozdağ, yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Bozdağ’ın yeni projesinin adı ise Ak Kızın Destanı. Yeni yayın döneminde izleyici karşısına çıkması beklenen dizinin hakkında ATV ile görüşmeler devam ediyor. Temmuz ayında ekip sete çıkacak ve dizinin çekimleri başlayacak ancak öncesinde 9. Yüzyılda geçen dizi için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Yeni Bir Osmanlı Dizisi Daha Geliyor! Mehmet Bozdağ Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Bir Çok Dizi Tahtından Olacak - Resim : 3

Bozdağ’ın yeni projesinin konusu ise oldukça dikkat çekici. Türklerin İslam’a geçiş sürecini anlatacak olan dizi Orta Asya’da geçecek. Dağ obasından kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşkını konu edinen dizi yeni yayın döneminde izleyici ile buluşacak. Bozdağ’ın ayrıca yeni projeler için hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor.

Yeni Bir Osmanlı Dizisi Daha Geliyor! Mehmet Bozdağ Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Bir Çok Dizi Tahtından Olacak ile ilgili etiketler Mehmet Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.