Yeni Bir Ev sunucu Evrim Akın kimdir? Başvuru nasıl yapılır?

Yeni Bir Ev sunucu Evrim Akın kimdir? 19 Ekim tarihinde ilk bölümü ile büyük ilgi toplayan Yeni Bir Ev programı için ‘Başvuru nasıl yapılır’ sorusu gündem oldu. Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır? Yeni Bir Ev ödülü nedir? İşte detaylar…

Hayallerdeki eve kavuşma adına yeni bir formatla Star TV ekranlarında yayınlanan Yeni Bir Ev programı izleyenlerden büyük bir ilgi gördü. Peki, Yeni Bir Ev ödülü ve formatı nedir, nasıl başvuru yapılır?

Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır?

Türkiye'nin en yeni ve tek dekorasyon yarışması Yeni Bir Ev'e katılmak isteyenler için başvurunun nasıl yapıldığı merak konusu haline geldi. Eğer siz de hayallerinize kavuşmak ve hafta birinciliği konusunda hünerlerinizi sergilemek istiyorsanız iki alternatifiniz bulunmaktadır. Bunların ilki STAR TV resmi web sitesi www.startv.com.tr'dir. İkincisi ise Whatsapp'tır. 0552 995 11 11 numaralı hattan başvuru için gerekenleri gönderebilirsiniz.

Evrim Akın’ın eğlenceli sunumuyla hayallerin gerçek olacağı yarışmada, her hafta şanslı bir kişinin salonu 5 ayrı yarışmacının hayal gücü ile dekore oluyor. Her gün bir yarışmacı, kısıtlı bir bütçe ve kısıtlı zamanla şanslı ev sahibi için kolları sıvayacak. O günün yarışmacısı; aynı gün içerisinde hem yarışacağı evin salonunu boyatacak hem de alışveriş yaparak ev için gerekli malzemeleri alacak. Günün sonunda rakiplerinin ve şanslı ev sahibinin beğenisini kazanmak üzere evi en güzel şekilde dekore edecek.

Yeni Bir Ev sunucu Evrim Akın kimdir? Başvuru nasıl yapılır?

Yeni Bir Ev ödülü nedir?

Ev sahibinin salonunu en güzel şekilde dekore etmeyi başaran yarışmacı, finaldeki büyük ev ödül için yarışmaya da hak kazanacak. Haftanın şanslı ev sahibi, beş yarışmacının yaptığı dekorasyondan en beğendiğinin sahibi olacak. Aynı zamanda dekorasyonu en beğenilen yarışmacı da rakiplerinden ve ev sahibinden aldığı puanlarla haftanın kazananı olacak. Kazanan yarışmacı, ya 10 bin TL ödül alacak, ya da ’ev ödülü’ için yarışmaya hak kazanacak.

Evrim Akın kimdir?

Babasını 17 yaşında kaybeden oyuncu İzmir’de, Konak Belediye Tiyatrosu’nda kursiyer olarak başladı. Daha sonra tiyatroyla yeni tanışan Evrim Akın Müjdat Gezen Sanat Okulu'na girdi.

Yeni Bir Ev sunucu Evrim Akın kimdir? Başvuru nasıl yapılır? - Resim : 2

Ekran macerasına İbrahim Tatlıses’in ünlü programı İbo Show'da çeşitli skeçlerde yer alarak başladıktan sonra bir döneme damga vuran Eltiler dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Hande karakterine hayat verdi. Yine İbrahim Tatlıses’in bir projesi olan İmparator adlı dizisinde Çiçek karakterini canlandırdı. Arka arkaya farklı dizi projelerinde kendisini deneyen Evrim Akın, asıl çıkışını ise Sinan Çetin'in yapımcılığını ve Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği Avrupa Yakası’nda yaptı.

2007 yapımı Bez Bebek dizisinde Nana rolünü oynadı. Ardından Koca Kafalar TV'de sunuculuk yaptı. Daha sonra TV8'de Uzman Avı adlı bir yarışma programı sundu. 2011-2013 yılları arası atv'de Alemin Kıralı adlı bir dizide Jülide karakterini canlandırdı. Show TV'deki Ev Kuşu programıyla ünlülerin evlerini ekrana taşıyan Evrim Akın son yıllarda Show tv'de Çocuktan Al Haberi yarışma programının sunuculuğunu üstleniyor.

Filmleri ve Dizileri :

1997 – Eltiler
1998 – Kimsecikler (sinema)
2000 – İmparator
2001 – Nisan Yağmuru
2002 – Canım Kocacığım
2003 – Estağfurullah Yokuşu
2003 – Analık
2003 – Şizofren Aşk
2004 – 2006 – Avrupa Yakası
2005 – Şaşkın (sinema)
2006 – Memleket Hikayeleri – Ana Beni Eversene
2007 – 2010 – Bez Bebek
2011-2013 – Alemin Kıralı

Sunuculuk Yaptığı Programlar :

2005 – Akşam Yıldızı Star TV
2007 – Koca Kafalar TV Kanal D
2007 – Ford Boyard FOX
2009 – Uzman Avı TV8
2013 -2014 – Ev Kuşu Show Tv

 

Yeni Bir Ev sunucu Evrim Akın kimdir? Başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler yeni bir ev evrim akın Yeni Bir Ev başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.