Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti

Ebru Şallı sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf kareleriyle gündem oldu. 45 yaşındaki Şallı'nın yüzündeki şişlik 'estetik' iddialarını beraberinde getirdi. Olduğundan bambaşka bir görünüme kavuşan ünlü manken bu haliyle görenleri şaşkına çevirdi. İşte Ebru Şallı'nın son hali...

Yüzüne yaptırdığı sayısız operasyonlarla yıllar içinde bambaşka bir görünüme kavuşan 45 yaşındaki eski model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı son haliyle sosyal medyada gündem oldu.

YÜZÜNÜN ŞİŞ HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI


2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Uğur Akkuş ile şimdilerde California’daki evinde zaman geçiren Ebru Şallı havuz başında verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti. Ünlü isme takipçileri 'yüzüne ne oldu?' diye sordu.


Ebru Şallı'nın yeni bir estetik operasyon geçirdiğini iddia edenler de oldu, fotoğrafa filtre uyguladığını savunanlar da.

Ebru Şallı bu fotoğraflarıyla çok konuşuldu...

Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti

Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti - Resim : 2

Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti - Resim : 3

Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti - Resim : 4

Yeni bir estetik mi? Ebru Şallı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti ile ilgili etiketler Ebru Şallı estetik Sosyal Medya filtre
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.