Yeni bir darbe mi planlanıyor? Mete Yarar ve Nedim Şener değerlendirdi: Önemli bir kişiye suikastla kaos ortamı yaratabilirler!

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, “Yeni bir darbe mi planlanıyor?” sorusu üzerinden, son günlerde çokça konuşulan darbe iddiasını masaya yatırdı.

SuperHaber yazarı Mete Yarar, klasik bir darbeden öte, farklı versiyonların denenebileceğini düşündüğünü belirtirken, Hürriyet yazarı ve SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ise, “Korkum darbe değil ama önemli bir isme suikastla kaos ortamı yaratılabilir” dedi.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Yeni bir darbe mi planlanıyor? Mete Yarar ve Nedim Şener değerlendirdi: Önemli bir kişiye suikastla kaos ortamı yaratabilirler! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube 15 Temmuz Mete Yarar 15 Temmuz darbe girişimi Nedim Şener Memleket Aşkına Darbe Hürriyet darbe iddiası suikast kaos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.