Yeni bir banka geliyor! Dev şirket 300 milyon TL sermaye ile başvuru yaptı...

BDDK'ya dev bir yatırım şirketi yeni banka açmak için başvuru yaptı. Yerli ve yabancı yatırımcılara finans danışmanlığı yapan Ünlü Yatırım Holding A.Ş. 300 milyon TL sermaye ile yatırım bankası kuracağını duyurdu.

Haziran ayında halka arzı yapılan Ünlü Yatırım Holding A.Ş. flaş bir adım attı. 

300 MİLYON LİRA SERMAYE

Yerli ve yabancı pek çok yatırımcıya finans danışmanlığı yapan şirket, 300 milyon lira sermayeli yatırım bankası kuruyor. Dev şirket BDDK'dan gelecek yanıtı bekliyor.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Şirket açıklamayı dün akşam KAP'a yaptı.

Bu yılki halka arzından sonraki iki yıl içinde yatırım bankası kurmak istediğini daha önce açıklayan Ünlü Yatırım Holding, Haziran ayında işlemler için danışmanlık vermesi için PwC ile anlaşmıştı.

Yeni bir banka geliyor! Dev şirket 300 milyon TL sermaye ile başvuru yaptı...

ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mahmut L. Ünlü 

YERLİ VE YABANCI YATIRIMCILARA FİNANS DANIŞMANLIĞI YAPIYOR

Şirket, Türkiye piyasalarına yatırım yapacak yabancı yatırımcılara danışmanlık hizmeti sunmak üzere, İstanbul’da, 1996’da Dundas Ünlü & Co olarak kurulmuştu.

Dundas ÜNLÜ & Co, 2002’de Işıklar Menkul'u satın alarak kurumsal finansman faaliyetlerini yatırım hizmetlerinin diğer alanlarını da kapsayacak şekilde genişletmişti. 2012-2013 yıllarında ÜNLÜ & Co marka adı ile yenilenen şirket, yatırım bankası olma yolunda bilanço genişlemesi, yeni fonların kurulması ve MENA bölgesine açılma gibi adımlar atmış; bölgesel genişlemeye ilk adım olarak Ortadoğu ve Kuzey Afrika yatırımlarına odaklı hizmet veren MENA Finans’ı kurmuştu.

Bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, 300'den fazla çalışanı ile yerli ve yabancı yatırımcılara, hizmet sunuyor.

Yeni bir banka geliyor! Dev şirket 300 milyon TL sermaye ile başvuru yaptı... ile ilgili etiketler Şirket Banka BDDK ünlü yatırım mahmut ünlü yatırım bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.