Yeni bir akciğer enfeksiyonu tespit edilen yıldız isim hastaneye kaldırıldı

Sassuolo'da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Pedro Obiang'ın futbol hayatı, kaptığı akciğer virüsü nedeniyle tehlikede...

İtalya Seria A ekibi Sassuolo'da forma giyen Ekvator Gineli orta saha oyuncusu Pedro Obiang hastaneye kaldırıldı.

Yeni bir akciğer virüsü kaptığı belirtilen 29 yaşındaki oyuncunun futbol hayatının da tehlikede olabileceği belirtildi.

SASSUOLO'DAN AÇIKLAMA

Sassuolo kulübünden yapılan açıklamada Obiang'ın hastanede olduğu ve bir süre sportif faaliyetlerden uzak kalacağı belirtildi.

İspanyol asıllı oyuncu altyapısından yetiştiği Atletico Madrid'den transfer olduğu İtalyan ekibi Sampdoria'da 5 yıl forma giydikten sonra 2015 yılında İngiltere Premier Lig ekibi West Ham ile anlaşmıştı.

6 milyon Euro karşılığında transfer olduğu West Ham'da 4 sezon top koşturan Obiang, 2019 yazında ise 7,25 milyon Euro'ya şu anda formasını giydiği İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer oldu.

Obiang'ın rahatsızlığına ilişkin West Ham'ın resmi Twitter hesabından da geçmiş olsun mesajı paylaşıldı ve "Çabuk iyileş Pedro" denildi.

 

Yeni bir akciğer enfeksiyonu tespit edilen yıldız isim hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Pedro Obiang sassuolo West Ham
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.