Yeni bakanlara siyasilerden tebrik mesajları

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Derya Yanık'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına getirilen Vedat Bilgin'e ve Ticaret Bakanlığına atanan Mehmet Muş'a bazı bakan ve siyasiler tebriklerini iletti.

  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Yanık'ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bilgin'in ve Ticaret Bakanlığına da Muş'un getirilmesinin ardından yeni bakanlara sosyal medyadan tebrik mesajları paylaşıldı.

SAĞLIK BAKANI: MİLLET HİZMET BEKLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a teşekkür ederek, yeni bakanlara da hayırlı olsun dileklerini iletti. Koca, "Millete hizmet bizi bekler." ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY: BAŞARILAR DİLİYORUM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sn. Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sn. Vedat Bilgin ve Ticaret Bakanlığına atanan Sn. Mehmet Muş'a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Bakanlarımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk ve Sn. Ruhsar Pekcan'a ise hizmet ve katkıları için içtenlikle teşekkür ediyorum."

ESKİ BAKANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da paylaşımında, yeni bakanlara görevlerinde başarılar dileğinde bulunarak, eski bakanlar Selçuk ve Pekcan'a da teşekkürlerini iletti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise eski bakanlar Selçuk ve Pekcan'a da teşekkür ederek, yeni bakanlara da görevlerinde başarılar diledi.

ÇELİK: HEDEFLERİMİZE GÜÇLÜ ŞEKİLDE YÜRÜMEYE DEVAM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medyadaki paylaşımında, yeni bakanları tebrik ederek, "Görevlerini devreden bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hedeflerimize güçlü şekilde yürümeye devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da paylaşımında, yeni bakanlara görevlerinde başarı ve hayırlı hizmetler dileğinde bulundu.

 

Yeni bakanlara siyasilerden tebrik mesajları ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine kaban tebrik mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.