Yeni arabasıyla 2 geyiğe çarptı ardından piyango milyoneri oldu

ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde talihin böylesi dedirten bir olay yaşandı. Anthony Dowe adlı bir kişi kazanma ihtimalı 12,6 milyonda bir olan piyango bileti aldı. Ertesi gün ise yeni aldığı arabasıyla işe giderken iki geyiğe çarptı. Kaza sonrası büyük hasar gören arabasıyla evine gidip yattı. Uyandığında ise 2 milyon dolarlık ikramiyeyi kazandığını öğrendi...

Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu tarafından dün yapılan açıklamada, ikramiyeyi kazanan Anthony Dowe’un işe giderken kaza geçirdiğini duyurdu.

İki geyiğe çarptığı kaza sonrası evine giden ve bir süre uyumak isteyen Dowe piyango milyoneri olması ile sonuçlanan ilginç olayı şöyle anlattı:

 "Uyandım ve biletlerime baktım. Dördüncü bileti kontrol ettim ve 4 rakamını gördüm ve ardından bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı gördüm. Vay canına, dedim. Bu çok çılgıncaydı." 

Aldığı bilete büyük ikramiye isabet etme olasılığı 12,6 milyonda bir olan Dowe, Raleigh piyango merkezinden vergi kesintileri ile 1,4 milyon olan ödülünü teslim aldı. Dowe, kazandığı ikramiye ile öncelikli olarak anne ve babasının evinin tadilatını yaptıracak. İkramiye'nin kalanını ise geyiklere çarptığı için hasar gören kendi arabası ile yeğenin arabasının tamirine ayıracak. 

Yeni arabasıyla 2 geyiğe çarptı ardından piyango milyoneri oldu ile ilgili etiketler İkramiye geyik piyango talih
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.