Yeni Akit yazarından akılalmaz sözler: 'CHP kazandı sular kurudu'

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu Türkiye'de son dönemde yaşanan kuraklığın sebebini CHP'ye bağladı. Karahasanoğlu'na göre CHP belediyeleri kazanınca kuraklık başladı.

Karahasanoğlu, “Büyükşehirlerin ‘bereket sorunu’ olan CHP’li adaylar tarafından yönetilmeye başlanması ile birlikte 1989-1994 döneminde olduğu gibi yine büyük illerimizde susuzluk başladı” ifadelerini kullandı.

Karahasanoğlu, cuma namazında yapılan yağmur duasına ilişkin “Meteorolojinin yağışlı gösterdiği hafta sonu öncesinde yapıldı” eleştirilerine yanıt verdi. “E, buyrun… Siz bu kafaya kalmayın… Ne yaptınız, söyleyin.

Başkanlık sizin elinizde. 25 yıldır İstanbul’u yöneten Milli Görüş çizgisinin başkanlarının hiçbirisinde yaşanmayan azlıkta su rezervi ile karşı karşıyayız..” ifadelerini kullandı.

Karahasanoğlu, “Sol kafa ile birlikte, susuzluğun cezasını bizler de çekeceğimiz için yağmur duasına çıkılıyor” ifadelerini kullandı ve “Oturduğunuz yerden başkalarının çıktığı yağmur duası ile suya kavuşacaksınız” dedi.

Yağmur duasının işe yaradığını söyleyen Karahasanoğlu, “Yağmur duasına çıkıyoruz, gerçekten de yağmur da yağıyor. Hatta duaya çıkılacağı açıklandıktan sonra yavaştan yavaştan yağışlar başlıyor” dedi.

Yeni Akit yazarından akılalmaz sözler: 'CHP kazandı sular kurudu' ile ilgili etiketler CHP Yeni Akit ali karahasanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.