Yeni Akit yazarına saldırıda flaş gelişme!

Generallere hakaret ettiği gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Yeni Akit gazetesi yayın kurulu üyesi ve yazarı Murat Alan Cuma günü saldırıya uğramıştı. Alan'ın beyzbol sopaları ile darbettikten sonra kaçan 4 saldırgandan 3'üncüsü de yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gaziosmanpaşa'da cuma namazı için evinden çıkan Alan'a, bıçak ve beyzbol sopasıyla saldırılmasına ilişkin yürütülen çalışma kapsamında bir şüpheli daha yakalandı.

Böylece, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin bulunması için yapılan çalışmalarda gözaltına alınan şüpheli sayısı 3'e çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da cuma namazı için evinden çıkan Alan'a, 4 kişi bıçak ve beyzbol sopasıyla saldırmış, olayın ardından kaçan saldırganlardan Serdar A. (32) ve Bayram G. (28) polis ekiplerince yakalanmıştı.

GENERALLERE HAKARET SUÇLAMASI

Murat Alan Akit TV'de katıldığı programda generallere yönelik hakaret içeren ifadeler kullanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunduğu Alan hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Yeni Akit yazarına saldırıda flaş gelişme! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Akit TV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.