Yeni Akit yazarı Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı

Yeni Akit gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisini 'cahillikle' suçlamasının ardından kaleme aldığı köşe yazısında Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı.

Ali Karahasanoğlu, kendisini cahillikle suçlayan Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya cevap verdiği yazısında, Galatasaray Lisesi'nin internet sitesindeki bilgilerine yer vererek, "Neymiş demek ki? Bizim inancımızda, örfümüzde olmayan bir sistem ile kurulan bir okul imiş.. Bunu överek anlatırken söylüyor, Galatasaray Lisesi’nin resmi sitesi.. Bize fazla bir şey söylemek, düşmez.." ifadelerini kullandı.

''BAŞKA NELERİ YUTTURUYORLAR...''

Ali Karahasanoğlu, Galatasaray Lisesi'nin öğretmenlerinin isimlerini sıraladığı yazısını, "Diyeceğim şu ki, bu okulu da bize, Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar ya.. Kimbilir, bize bunu dikte etmeye çalışanlar, yazılarında daha başka neleri, neler olarak yutturuyorlardır, siz düşünün.." diye noktaladı.

NE OLMUŞTU?

Lozan Anlaşmasını savunan Fatih Altaylı'yı Yeni Akit gazetesi, ''Gavur aşığı olmakla'' suçlamıştı. Altaylı da dün, köşesinden ''Gavur aşığı Karahasan!'' başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yeni Akit yazarı Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı ile ilgili etiketler Fatih Altaylı ali karahasanoğlu galatasaray lisesi gavur Lozan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.