Yeni Akit, Seda Sayan'ı da 'ahlaksız' ilan etti

Isparta'da düzenlenen Uluslararası Gül Festivali'nde yapılması planlanan Melek Mosso konseri, Yeni Akit gazetesinde çıkan bir haber sonrası iptal edilmişti. Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan konserinin yapılacağının duyurulması sonrası Yeni Akit gazetesi bu sefer de Sayan'ı 'ahlaksız' ilan etti.

Isparta'da düzenlenen Gül Festivali'nde sahne alacak ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun konseri, Yeni Akit gazetesinde çıkan haber sonrası iptal edilmişti. Mosso'nun konserinin iptal edilmesi sonrası ise sahneye Seda Sayan'ın çıkacağı öğrenildi. 3 Haziran'da yapılacak konser öncesinde Yeni Akit gazetesinde bir haber daha yayınlandı. Haberde bu sefer de Seda Sayan 'ahlaksız ilan edildi.

Yeni Akit gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberde Seda Sayan'ın konseri nedeniyle tartışmaların başladığı iddia edilerek şu ifadelere yer verildi:

Yeni Akit, Seda Sayan'ı da 'ahlaksız' ilan etti

"AK Partili Isparta Belediyesi, Türk toplum yapısını dejenere ederek Batı’nın ahlaksız yaşamını millete empoze etmeye çalışan kirli zihniyetin sahne almasına izin vermediği için takdir toplamıştı. Ancak Melek Mosso'nun yerine getireceği isimle belediye, eleştirilere sebep olan bir karar aldı.

Gençlere kötü örnek olan Melek Mosso’nun yerine yine onun kadar milli ve manevi değerlere zarar veren Seda Sayan’ın sahne alacağı öğrenildi. Seda Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı afişle, 3 Haziran’da Gül Festivali’nde sahne alacağını duyurdu."

 

 

Yeni Akit, Seda Sayan'ı da 'ahlaksız' ilan etti ile ilgili etiketler Seda Sayan Haber yeni akit gazetesi ahlaksız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.