Yeni Akit Haber Müdürü Murat Ala'dan sağlıkçılara skandal sözler

Akit TV'de 'Ters Kutuplar' adlı programda konuşan Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Ala'nın sağlık çalışanlarını hedef alan sözleri büyük tepki çekti.

Koronavirüste ön cephede savaşan ve en çok kaybı veren sağlık çalışanlarıyla ilgili AkitTV'de sarf edilen söyler sağlıkçıları ayağa kaldırdı.

Murat Alan ekranlardan sağlıkçıların özlük haklarıyla ilgili, "Afrin’e ordumuz gideceği zaman subaylarımızın ‘bizim özlük haklarımızı verin’ demesi gibi. Yahu biz bunu mu konuşuyoruz?" ifadelerini kullandı.

"TSK’nın oraya nasıl gireceğini mi konuşacağız, yoksa sizin özlük hakları konusunu mu? Bu ne biliyor musunuz? ‘Rüşvetimi ver susayım’ mantığı gibi bir şey." diyen Alan'ın bu sözleri kısa sürede büyük tepki çekti. sağlık çalışanı hemşire maaş bordrolarını sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Twitter'da "#MuratAlanHaddiniBil" başlığı altında çok sayıda tepki gösterildi.

SUÇ DUYURUSU

Öte yandan Murat Ala'nın rüşvet iddialarıyla ilgili Sağlık Çalışanları Hak Ve Mücadele Derneği suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Dernekten yapılan açıkamada; "Sağlık Çalışanlarını rüşvet almakla itham eden ve toplumu kin ve düşmanlığa sevk edici açıklamalar yapan Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat ALAN hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.
Hiç kimse vatanseverliğimizi sorgulayamaz!" ifadeleri kullanıldı.

Yeni Akit Haber Müdürü Murat Ala'dan sağlıkçılara skandal sözler ile ilgili etiketler Rüşvet çalışanları iddia

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.