Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren katil damat tutuklandı!

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katili damat Cemil Karanfil tutuklandı.

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir Konak’ta İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çimlerin üzerinde yatarken şüpheli hareketleri üzerine yakalanmıştı.

Karanfil'in üzerinden başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı.

Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, kayınpederi Kadir Demirel'i geçtiğimiz 29 Mayıs'ta öldürdükten sonra kayıplara karışan Cemil karanfil'in tanınmamak için ayrıca sakal bıraktığı da ifade edilmişti.

Cemil Karanfil İzmir'de yakalandıktan sonra İstanbul'a getirildi.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevkedilen Karanfil'in tutuklandığı öğrenildi.

werwewetwetwe

OLAYIN GEÇMİŞİ

Yeni Akit Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten 56 yaşındaki Kadir Demirel ve kızı Esma K. Başakşehir'de damadı Cemil Yavuz Karanfil'in bıçaklı saldırısına uğramış, bacağından ve karnından yaralanan Kadir Demirel, tedaviye alındığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren katil damat tutuklandı! ile ilgili etiketler Yeni Akit Damat kadir demirel cemil karanfil tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.