Yengesiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde Ecrin bebeği arama çalışmaları sürdürülüyor. Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz'ın ise dayısı öldükten sonra yengesiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Samsun'da 15 gündür kayıp olan Ecrin hakkında ortaya korkunç iddialar atılıyor. Kaşla göz arasında evden kaçarak ormana gitmiş olabileceği düşünülen 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin yaşadığı bölgenin dik yamaçlardan oluşması da akıllara oradan düşerek hayatını kaybetmiş olabileceğini getiriyor.

Öte yandan Ecrin'in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de durulurken, Ecrin'in amcası canlı yayında soruları yanıtlıyor.

Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın öfke problemi olması ve Ecrin'in babasına daha önce bıçak çekmiş olması, Ecrin bebeğin son görüldüğü ismin Özkan Kurnaz olduğu da göz önüne alındığında, Ecrin Kurnaz'a bir şey yapmış olabileceğini düşündürtüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günün konusunu izlemek için aşağıda bulunan ATV canlı yayın linkine tıklamanız yeterli.

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yengesiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı!

MEHİR CİNAYETİNDE SON DURUM

Ailenin Doktor olan oğlu Osman Büyükşen sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak programı neden katılmadıkları sorusunun yanıtını verdi. Osman büyükşen açıklamasında, “ Bu hesapları duyuru amacıyla değil de ihbar amacıyla açtığım için sessiz kalmıştım ama çok sayıda soru geldi. Üç günden beri TV’de bu konunun işlenmemesi bizim insiyatifimiz değil. Yayına devam edeceğimiz bilgisini aldık fakat zaman konusu bizim elimizde değil. Konuyu kapatmadık, kapatmayacağız!” ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI BÜYÜKŞEN CİNAYETİNE DEVAM EDECEK

Müge Anlı mehir cinayeti olarak da bilinen olayla ilgili izleyicilerin de çok sayıda merak ettiği konular. Cinayetin aydınlatılması için çalışmalar sürerken Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyicileri konunun devam etmesini istiyor. Osman Büyükşen’in de açıklamalarında belirttiği gibi bu konu işlenmeye devam edilecek. Ancak öncelikle Ecrin olayının çözülmesi bekleniyor…

Yengesiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.