Yengesini boğazını keserek öldürdü!

Kastamonu'da yaşayan Gencay Gökcen yengesi Pınar Çelik'i boğazını keserek vahşice katletti. Sanık müebbet hapse çarptırıldı.

Kastamonu'da yaşanan vahşi cinayetin zanlısı müebbet hapis cezası aldı...

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya 4 çocuk annesi Pınar Çelik’i (38) "kasten öldürdüğü" iddiasıyla tutuklu yargılanan Gencay Gökcen (33) ile taraf avukatları katıldı.
Duruşmada savunma yapan Gencay Gökcen, pişman olduğunu belirterek, tahliyesini ve beraatını talep etti.
Taraf avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, sanık Gencay Gökcen’i müebbet hapis cezasına çarptırırken, cezada herhangi bir indirime gitmedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Araç ilçesinde Yeşilova köyünde ikamet eden 4 çocuk annesi 38 yaşındaki Pınar Çelik, 17 Mayıs 2018 tarihinde üç ay önce cezaevinden çıkan kayın biraderi 33 yaşındaki Gencay Gökçen tarafından sahur vakti boğazı kesilerek öldürülmüştü. Bir süre sonra Gencay Gökcen, jandarma ekiplerine teslim olmuştu.

Yengesini boğazını keserek öldürdü! ile ilgili etiketler Kastamonu kadın Kadın Cinayeti kadına şiddet Gencay Gökcen Pınar Çelik yenge
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.