Yenge vahşeti! 5 yaşındaki çocuğu "Çok ses yapıyor" diyerek öldürdü!

Gaziantep'te 4 yıl önce 5 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybetmesinin perde arkasındaki olay ortaya çıktı. 'Normal ölüm' olarak kayda geçen olayın ardından yapılan uzun araştırmalar sonucunda kız çocuğunu yengesinin öldürdüğü öğrenildi. Mahkemede işlediği cinayeti itiraf eden yenge, "Çok ses yapıyordu, öldürdüm" diyerek herkesin kanını dondurdu.

4 yıl önce Gaziantep'te kayıtlara 'normal ölüm' olarak geçen 5 yaşındaki kız çocuğunun ölümünün asıl sebebi belli oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda kız çocuğunun, ağabeyinin 17 yaşındaki eşi E.N. tarafından çok ses yaptığı gerekçesiyle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

KAYITLARA 'NORMAL ÖLÜM' OLARAK GEÇMİŞTİ

Vatan Mahallesi'nde 13 Kasım 2017 tarihinde meydana gelen olayda E.N. çok ses yaptığı için aynı evde yaşadığı eşinin kardeşi B.H.'yi boğarak öldürdü. Normal ölüm olarak kayıtlara geçen olayda Adli Tıp raporunun ardından B.H.'nin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yenge vahşeti! 5 yaşındaki çocuğu "Çok ses yapıyor" diyerek öldürdü!

"ÖNCE DÖVDÜM SONRA BOĞARAK ÖLDÜRDÜM"

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptıkları araştırma sonucu cinayeti işlediği belirlenen çocuğun yengesi E.N.'yi gözaltına aldı. E.N. emniyette verdiği ifadede küçük çocuğu gürültü yaptığı için dövdükten sonra boğduğunu belirterek ''Eşimin kardeşi evin içerisinde çok ses yapıyordu. Ben de o gürültüye dayanamayarak önce dövdüm, daha sonda boğarak öldürdüm" dediği öğrenildi.

Yenge vahşeti! 5 yaşındaki çocuğu "Çok ses yapıyor" diyerek öldürdü! - Resim : 2

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen E.N. 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Yenge vahşeti! 5 yaşındaki çocuğu "Çok ses yapıyor" diyerek öldürdü! ile ilgili etiketler Gaziantep cinayet cezaevi yenge

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.