Yemin neden hafta sonuna alındı? Final mi yapıyor?

Yemin dizisi neden hafta sonuna alındı? Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin’in gün değişikliği yaptığı belirtildi. Oldukça düşük reytingler alan Yemin dizisinin neden hafta sonuna alınarak gün değişikliği yaptığı merak konusu oldu. Peki, Yemin dizisi final mi yapıyor? Yemin final mi yapacak? İşte detaylar…

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin, gün değişikliğine gitti. Reytingleri oldukça düşmesi sonrasında alınan bu karar izleyiciler tarafından oldukça tepki aldı. Peki, Yemin dizisi final mi yapıyor?

YEMİN DİZİSİ NEDEN HAFTA SONUNA ALINDI?

Yeni dizisi aslında hafta sonuna kalıcı olarak alınmadı. Kanal 7 yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda Yemin dizisinin stokta kalan bölümlerinin hafta sonu yayınlanacağı belirtildi. Şayet Yemin dizisinin hafta sonu bölümleri de reyting kurbanı olursa final kararının alınabileceği iddia edildi.

YEMİN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Hafta sonlarına yeni bölümleri alınan Yemin dizisi reytinglerde düşme yaşadığı takdirde final bölümü ile Kanal 7 ekranlarında olacak ve izleyenlerine veda edecek.

 

Yemin neden hafta sonuna alındı? Final mi yapıyor? ile ilgili etiketler Yemin yemin dizisi hafta sonu Yemin final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.