Yemin dizisi Reyhan'a ne oldu? Neden yok? Özge Yağız diziden ayrıldı mı?

Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız’dan şok bir haber geldi. Yemin dizisi Reyhan'a ne oldu, neden yok? Özge Yağız diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Yeni sezona hazırlanan Yemin dizisinin kadrosunda bazı değişiklikler gözlerden kaçmadı. 3. sezonu ile yeniden izleyenleri ile buluşmaya hazırlanan ve yurt dışı satışları ile adından sıkça söz ettiren Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız’ın ayrılığı büyük bir şok etkisi yaşanmasına neden oldu.

YEMİN DİZİSİ REYHAN NEDEN YOK?

Yemin dizisinde artık Reyhan olmayacak. Emir’in Reyhan’ı unutamaması sonrasında diziye gelecek yeni oyuncuların da kim olacağı şimdiden merak edilmekte. Zira Reyhan karakterinin bir başka oyuncu üzerinden ilerletilebileceği de gelen son iddialar arasında.

Yemin 3. sezon öncesinde 251. bölüm fragmanı da yayınlandı. 17 Eylül Pazartesi günü yeni sezona başlayacak olan Yemin dizisinin yine izlenme rekorları kırması beklenmekte.

 

Yemin dizisi Reyhan'a ne oldu? Neden yok? Özge Yağız diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Yemin reyhan özge yağız
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.