Yemin 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Reyhan neden yok?

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisi Yemin 3. sezonu ile yeniden izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Yemin 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Reyhan neden yok? İşte detaylar…

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve yurt dışına yapmış olduğu satışlar ile bilinen Yemin dizisi 3. sezonu ile yeniden izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana yüksek reytingleri ile tanınan Yemin dizisi 3. sezonunda da fırtınalar estirmeye devam edecek gibi duruyor.

YEMİN 3. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yemin dizisi 3. sezonu 17 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.45’te 251. bölümü ile Kanal 7 ekranlarında başlıyor.

Hikmet sonunda ağırlığını ortaya koyarak torununun yanında kalacağını söyler. Emir ise aynı çatı altında olmalarına rağmen oğlunun yüzüne bakma istemez. Feride’de her şeye rağmen ağabeyinin hayatını kurtarabilmek adına Cavida’nın teklifini kabul etmek durumunda kalır. Travmatik bir baba ve anne şefkatinden, baba sevgisinden mahrum bir bebek onu bekler.

YEMİN REYHAN NEDEN YOK?

Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, 3. sezon öncesinde ayrılığını resmen açıklamıştı.

Yemin 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Reyhan neden yok? ile ilgili etiketler Yemin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.