Yemekteyiz'de kim kazandı? 13 Eylül birinci kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor.Bugün haftanın finalinde bir isim ise haftanın birincisi olacak.Peki 13 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? Her gün bir yarışmacı yemekler ile yarışıyor. Bugün haftanın son yarışmacı yemekleri ile yarışacak. Puanlamanın ardından ise haftanın birincisi belli olacak.Peki 13 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?

ENİS ANDAÇ KİMDİR?

Aslen Amasyalı olan Enis Andaç, ses sanatçısı. 40 Yaşında ve hayvansever. Enis Andaç, yermek bilgisine son derece güveniyor.

 

MÜZEYYEN ESER KİMDİR?

43 Yaşında olan Müzeyyen Eser, yazar. Aslen Ispartalı olan Müzeyyen Eser, kısa bir süre önce evlilik nedeniyle İstanbula yerleşmiş. Son derece iddialı olan Müzeyyen Eser, kendini şimdiden birinci ilan ediyor.


NEŞE KIR KİMDİR?

29 Yaşında olan Neşe Kır, tarih öğretmeni. Evli ve 1 çocuk annesi olan Neşe Kır, sözünün kesilmesine ve yüksek sesle konuşulmasını hoş karşılamıyor.

YILDIZ AYDOĞDU KİMDİR?


Aslen Tokatlı olan 40 yaşındaki Yıldız Aydoğdu, idari işler sorumlusu. Evli ve 1 çocuk annesi olan Yıldız Aydoğdu, boş zamanlarını gezerek değerlendirdiğini söylüyor. Yıldız Aydoğdu aynı zamanda elinin lezzetine çok güvendiğini belirtiyor.

EBRU EĞİNOĞLU KİMDİR?


47 Yaşındaki Ebru Eğinoğlu, köşe yazarı. Eski bir haber spikeri olan Ebru Eğinoğlu, şu sıralar bir internet sitesine köşe yazıları yazıyor. Ebru Eğinoğlu boş vakitlerini piyano çalarak değerlendiriyor.

 

Yemekteyiz'de kim kazandı? 13 Eylül birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 13 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.