Yemekteyiz'de kim kazandı? 30 Ağustos birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında bir haftanın finaline daha gelindi. Hafta boyunca en fazla puanı toplan isim ödülün sahibi olacak. Peki 30 Ağustos Yemekteyiz birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de kim kazandı? 5 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği Yemekteyiz programında haftanın birincisi olmak için yarışmacılar en iyi yemekleri yapmaya çabalıyorlar.Bugün ise Yemekteyiz programında haftanın finali ekranlara geliyor. Peki 30 Ağustos Yemekteyiz birincisi kim oldu?

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI!

SİNAN YILDIZ KİMDİR?

Evli ve üç çocuklu olan Sinan Yıldız, aşçılık yaparak geçimini sağlıyor. Sinan Yıldız haftanın ilk gününde yarıştı.

SİBEL AKAN TANYERİ KİMDİR?

Haftanın ikinci gününde 24 yaşındaki Sibel Akan Tanyeri yarışacak. Sibel Akan Tanyeri, cilt bakımı gibi kadınlara yönelik konularda videolar çeken bir youtuber. Sibel Akan Tanyeri, haksızlığa tahammülü olmadığını belirtiyor.

HAYRİYE TARLAR BİRDEN KİMDİR?

Haftanın üçüncü gününde İstanbul'da yaşayan 49 yaşındaki Hayriye Tarlar Birden yarışacak. Aslen Antepli olan Hayriye Tarlar Birden, iki çocuk annesi. Birçok farklı işte çalışan Hayriye Tarlar Birden, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle çalışmıyor.

AYSUN HOCAOĞLU KİMDİR?

Haftanın dördüncü gününde İstanbul'da ailesiyle yaşayan 31 yaşındaki Aysun Hocaoğlu yarışacak. Aslen Ardahanlı olan Aysun Hocaoğlu gıda mühendisi. Aysun Hocaoğlu, malzemeleri iyi tanımasını, yemek yaparken avantaja çevirebiliyor.

GÜNGÖR GÜNDÜBEY KİMDİR?

Haftanın beşinci gününde Güngör Gündüzbey yarışacak. 60 Yaşındaki Güngör Gündüzbey, 43 yıldır evli ve 3 çocuk annesi. Güngör Gündüzbey sakin biri gibi görünse de damarına basıldığında başka biri olduğunu belirtiyor.

Yemekteyiz'de kim kazandı? 30 Ağustos birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 30 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.