Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Kasım birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? 5 isim haftanın birincisi olmak için kıyasıya rekabet ediyorlar. TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de bugün haftanın finali izleyicilerle buluşuyor. Peki 29 Kasım 2019 Yemekteyiz birincisi kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de kim kazandı? Gündüz kuşağının sevilen yapımları arasında yer alan Yemekteyiz tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Beğenilen program Yemekteyiz'de bugün haftanın finainde birinci oaln isim açıklanacak. Peki 29 Kasım 2019 Yemekteyiz birincisi kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Seda Sayan ile Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki birincisi Ayfer oldu.

AYFER İLHANİ KİMDİR?
Tecrübeli yarışmacı 1. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yemekleri ile rakiplerini etkilemek isteyen Ayfer İlhani hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi.

BEKİR ÇETİNKAYA KİMDİR?
Genç yarışmacı 2. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. . Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi drama eğitmeni.

VAHİDE BEHŞAYEŞİZADE KİMDİR?
Seda Sayan’ın sunduğu yemekteyiz programının 3. gün yarışmacısı Vahide Behşayeşizade. Vahide Behşayeşizade hanım 28 yaşında aslen İranlı olup İstanbul’da yaşıyor. Ev hanımı ve 6 yaşında bir oğlu vardır.

NURHAN ODABAŞI KİMDİR?
Genç yarışmacı 4. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi ev hanımı.

MERVE ÇEVİK KİMDİR?
Genç yarışmacı 5. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yemekleri ile rakiplerini etkilemek isteyen Merve Çevik hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi ev hanımı.

Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Kasım birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz TV8 Seda Sayan birinci
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.