Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Eylül birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? 5 gün boyunca yemekleri ile Yemekteyiz yarışmacıları yarışıyor ve cuma günü haftanın finalinde bir isim ise ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde birinci olan ismi Seda Sayan açıklayacak.Peki 20 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programı izleyicilerin beğenisini topluyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada bugün haftanın finali gerçekleşiyor. Yemekteyiz hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor.Peki 20 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?

HATİCE KARAKUŞ

Yemekteyiz'in ilk gün yarışmacısı Hatice Karakuş, doğma büyüme Kırklarelili. Evli ve üç çocuk annesi olan yarışmacı, gündelik temizlik yaparak evinin geçimini sağlıyor. Boş zamanlarında oynamayı çok seven Hatice Hanım el lezzetine güveniyor ve birinci olmak istiyor.

SÜHEYLA ÜLKER

Yemek yarışmalarına katılmayı seven ve dereceleri bulunan Süheyla Ülker, ev hanımı. Kendisine çok güvenen yarışmacı, evli ve 2 çocuk annesi.

EMİNE SEZER

Haftanın üçüncü gününde misafirlerini ağırlayacak olan Emine Sezer, 44 yaşında ve Kırklareli'nde yaşıyor. Lakabı Süslü Emine olan yarışmacı, özellikle masa düzeni ve dekoru hakkında iddialı.

BATUHAN DERE

Finalden bir gün önce yarışacak olan Batuhan Büyükdere, 29 yaşında ve evli. Serbest meslekle uğraşan yarışmacı, menüsüne oldukça güveniyor.

GÜLLÜŞAH ÇETİNKAYA

Finale ev sahipliği yapacak olan Güllüşah Çetinkaya, aşçı.

Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Eylül birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 20 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.