Yemekteyiz'de haftanın finali geliyor

Yemekteyiz 27 Şubat canlı izle! Bugün haftanın dördüncü gün yarışmacısı yarışıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen program TV8'de yayınlıyor. Yemekteyiz yeni bölümü ile devam ediyor. İşte Yemekteyiz 27 Şubat canlı izle!

Yemekteyiz 27 Şubat canlı izle! Yemekteyiz'de yemek tadımı gerçekleştirildikten sonra puanlama yapılıyor. Yemekteyiz'de haftanın birincisi ise cuma günleri belli oluyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan gerçekleştiriyor. İşte Yemekteyiz 27 Şubat canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YEMEKTEYİZ SAAT KAÇTA?

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

Yemekteyiz'de haftanın finali geliyor ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle 27 Şubat puan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.