Yemekteyiz yeni haftanın yarışmacıları!

Yemekteyiz 26 Ağustos canlı izle! Yeni bir haftaya daha merhaba denildi. Yemekteyiz'in bu sezon sunuculuğunu Seda Sayan sütleniyor. 5 yarışmacı yemekleri ile yarışıyorlar. Bugün ise kaldığı yerden devam ediyor. İşte 26 Ağustos Yemekteyiz canlı izle! Detaylar haberimizde...

26 Ağustos Yemekteyiz canlı izle! Gündüz kuşağının beğenilen yapımları arasında bulunan Yemekteyiz hayranlıkla izleniyor. Seda Sayan'la Yemekteyiz TV 8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. İşte 26 Ağustos Yemekteyiz canlı izle!

TV 8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SİNAN YILDIZ KİMDİR?

Evli ve üç çocuklu olan Sinan Yıldız, aşçılık yaparak geçimini sağlıyor. Sinan Yıldız haftanın ilk gününde yarıştı.

SİBEL AKAN TANYERİ KİMDİR?

Haftanın ikinci gününde 24 yaşındaki Sibel Akan Tanyeri yarışacak. Sibel Akan Tanyeri, cilt bakımı gibi kadınlara yönelik konularda videolar çeken bir youtuber. Sibel Akan Tanyeri, haksızlığa tahammülü olmadığını belirtiyor.

HAYRİYE TARLAR BİRDEN KİMDİR?

Haftanın üçüncü gününde İstanbul'da yaşayan 49 yaşındaki Hayriye Tarlar Birden yarışacak. Aslen Antepli olan Hayriye Tarlar Birden, iki çocuk annesi. Birçok farklı işte çalışan Hayriye Tarlar Birden, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle çalışmıyor.

AYSUN HOCAOĞLU KİMDİR?

Haftanın dördüncü gününde İstanbul'da ailesiyle yaşayan 31 yaşındaki Aysun Hocaoğlu yarışacak. Aslen Ardahanlı olan Aysun Hocaoğlu gıda mühendisi. Aysun Hocaoğlu, malzemeleri iyi tanımasını, yemek yaparken avantaja çevirebiliyor.

GÜNGÖR GÜNDÜBEY KİMDİR?

Haftanın beşinci gününde Güngör Gündüzbey yarışacak. 60 Yaşındaki Güngör Gündüzbey, 43 yıldır evli ve 3 çocuk annesi. Güngör Gündüzbey sakin biri gibi görünse de damarına basıldığında başka biri olduğunu belirtiyor.

 

Yemekteyiz yeni haftanın yarışmacıları! ile ilgili etiketler Yemekteyiz Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.