Yemekteyiz programının merak edilen dış sesi ifşa oldu!

Ekranların sevilen programı Yemekteyiz'in merak edilen dış sesi yıllar sonra ortaya çıktı. İfşa olan Tarkan Koç'u görenler "Hiç hayal ettiğimiz gibi değil." demeden edemedi.

Yemekteyiz yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Show Tv ile başlayan fenomen program şimdi TV8 ekranında yayın hayatına devam ediyor. Herkesin merak ettiği isimlerden biri ise Yemekteyiz'in dış sesi. Yemekteyiz dış ses olarak bildiğimiz Tarkan Koç'a gelin yakından bakalım.

yemekteyiz-in-merak-edilen-dis-sesi-tarkan-koc-10385495_1385_m

OPERA BÖLÜMÜNDEN MEZUN

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

2008 – 2015 yılları arasında Show TV ve Fox TV'de yayınlanan "Yemekteyiz" adlı televizyon programı Tarkan Koç tarafından dış ses olarak seslendirildi. Tarkan Koç şimdi TV 8 ekranında aynı programı seslendiriyor.

İşte dış ses Tarkan Koç:

yemekteyiz-in-merak-edilen-dis-sesi-tarkan-koc-10385495_9797_m

Yemekteyiz programının merak edilen dış sesi ifşa oldu! ile ilgili etiketler TV8 Yemekteyiz dış ses tarkan koç kimdir fotoğrafı görüntüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.