Yemekteyiz'de haftanın finali!

Yemekteyiz kim kazandı? Bugün Yemekteyiz'de haftanın finali gerçekleşiyor. Yarışmacılar hafta boyu birinci olmak için ellerinden geleni yaparak birbirleri ile yarıştılar. Sevilen programda birinci olacak isim 10 bin TL ödül kazanacak. Peki Yemekteyiz'de 22 Mart haftanın birincisi olacak? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Haftanın son günü 22 Mart geldi. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı program TV 8 ekranlarında yayınlanıyor. Yemekteyiz'de 5 gün boyunca yarışmacılar birinci olmak için rekabet ediyorlar. Haftanın birincisi olacak isim merak ediliyor. 22 Mart Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de haftanın finali!

Yemekteyz'de büyük heyecanın yaşnacağı gün geldi. Bütün bir hafta boyu yarışmacılar yemekleri ile yarıştılar. En yüksek puanı alan isim haftanın birincisi olacak. 10 bin TL ödülün sahibi olacak. Sonuçlar açıklandığı zaman sitemizde olacak.

 18-22 MART YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI...

GÖKHAN SERBEST KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmacısı Gökhan Serbest, hem aşçılık hem de işletmecilik yapan yarışmacı programın, iddialı isimlerinden birisi.

TUĞBA CEYLAN KİMDİR?

İddialı yarışmacı aşçı.

MÜSLÜM MAHİR ÜNAL KİMDİR?

Bir diğer Yemekteyiz yarışmacıısı olan Müslüm Mahir Ünal’ın asıl mesleği aşçı yardımcılığıdır.

TANJU SARIDİKMEN KİMDİR?

Haftanın dördün günü yarışmacı Tanju Sarıdikmen.

GÜL ÖREN YETER KİMDİR?

46 yaşında olan Gül Ören Yeter, Malatyalı.

Yemekteyiz'de haftanın finali! ile ilgili etiketler Yemekteyiz 22 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.