Yemekteyiz kim kazandı? 4 Ekim birincisi kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Ekim ayının ilk haftasında Yemekteyiz'de haftanın finaline gelindi. Bugün haftanın finalinde haftanın en yüksek puanını alan ismi haftanın birincisi olacak. Peki 4 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programında bir haftanın daha sonuna gelindi. Haftanın finalinde ise birinci olan ismi ise Seda Sayan açıklayacak. Yemekteyiz TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki 4 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

SERAP GÖKÇEK KİMDİR?
Evli ve iki çocuk annesi olan Serap Gökçek, bir süre inşaat sektöründe çalışmış. Serap Gökçek Yemekteyiz yarışmasında başarılı olacağından emin.

SEMA ERDAL KİMDİR?
Evli ve iki çocuk annesi olan Sema Erdal, sakin biri olsa da haksız elştrileri sevmeyen biri.

KÜBRA YASENUR ALKAN KİMDİR?
27 yaşında olan Kübra Yasenur Alkan, evli ve bir çocuk annesi. Hijeyene büyük bir önem veren Kübra Yasenur Alkan, Yemekteyiz'de iddalı.

LEVENT CANGÜLEÇ KİMDİR?
Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Levent Cangüleç, boş vakitlerini sahilde yürüyerek ve seyahat ederek değerlendiriyor. Yemeklerinin arkasında durmakta kararlı.

Yemekteyiz kim kazandı? 4 Ekim birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 4 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.