Yemekteyiz kim kazandı? 23 Ağustos Yemekteyiz birinci kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Yeni sunucusu Seda Sayan ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kaldı. Bugün ise haftanın birincisi açıklanacak. Peki Yemekteyiz kim kazandı? 23 Ağustos 2019 birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? TV 8 ekranlarında yayınlan programda yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün haftanın kazanan ismi Seda Sayan açıklayacak. Peki 23 Ağustos 2019 birincisi kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yarışmanını kazananı belli olduğunda sizinle paylaşacağız...

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLER? (19-23 AĞUSTOS 2019)

YADİGAR KESKİN KİMDİR?

Yadigar Keskin, aslen Samsunlu. 52 yaşındaki yarışmacı İstanbul'da yaşıyor. 34 Yıldır evli olan Yadigar Keskin'in üç çoçuğu ve bir torunu var. Kesinlikle birinci olacağını düşünen Yadigar Keskin, aksi bir duruma ihtimal bile vermiyor.

ARZU ARTİK KİMDİR?

Aslen Çorumlu ve 42 yaşında olan Arzu Artik, İstanbul'da yaşıyor. Evli ve üç çocuk annesi olan Arzu Artik, küçük kızı doğduktan sonra çalışmayı bırakmak zorunda kalmış. Arzu Artik, yemek yapma konusunda kendine çok güveniyor.

GÜNAY AKTAĞ KİMDİR?

52 Yaşındaki Günay Aktağ aslen Rizeli. Evli ve iki çocuk annesi olan Günay Aktağ, elini küçük yaşta kaybetse bile bu durumun ona hiçbir engel oluşturmadığını söylüyor. Boş vakitlerinde el işleriyle uğraşan Günay Aktağ, bahçe işleriyle uğraşmayı da seviyor. Günay hanım kendini pratik zekalı ve açık görüşlü olduğunu belirtiyor.

EKREM ÇAPRİ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Ekrem Çapri, tekstil sektöründe çalışıyor. Hem sabırlı hem de tez canlı olduğunu belirtiyor.

NESLİHAN YAZICI KİMDİR?

İstanbul'da yaşayan 55 yaşındaki Neslihan Yazıcı, aslen Samsunlu. Gönüllü olarak sokak hayvanlarına bakan Neslihan Yazıcı'nın köpek pansiyonu var. Yemek yapma konusunda da son derece iddialı olan Neslihan Yazıcı, birinci olacağını inanıyor.

Yemekteyiz kim kazandı? 23 Ağustos Yemekteyiz birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz Seda Sayan 23 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.