Yemekteyiz kim kazandı? 15 Haziran birincisi kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Bir cuma gününün daha gelmesiyle birlikte Yemekteyiz'de haftanın finali gerçekleşecek. Haftanın finalinde puan durumuna göre birinci olan isim 10 bin TL'nin sahibi olacak. Peki 14 Haziran Yemekteyiz'de birinci kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Yemek programları arasında dikkat çeken Yemekteyiz programında her gün bir yarışmacı yemekleri ile yarışıyor. Bugün ise tüm haftanın puanları açıklanacak ve haftanın birincisi belli olacak. Hangi ismin kazanacağı ise merak konusu. Peki Yemekteyiz'de 14 Haziran'da birinci kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'in bu haftaki birinci Barış bey oldu.

BURAK ŞAHİNGİL
Burak Şahingil 43 yaşında ses sanatçısı! Aslen Sivas'lı olan Burak Şahingil, İstanbul'da anne ve babası ile yaşıyor. Bir çocuk babası olan Burak Şahingil'in müzik dışında en büyük tutkusu mutfağa girip yemek yapmak

SİBEL ÖZKAN
Sibel Özkan 40 yaşında ses sanatçısı! Aslen Niğdeli olan Sibel Özkan 20 yaşındaki kızı ile birlikte İstanbul'da ikamet ediyor. Hayattaki dik duruşunu inatçı kişiliğine ve asla vazgeçmemesine bağlayan Sibel Özkan, mutfakta göstereceği performans ile bunu bir kez daha kanıtlayacağını iddia ediyor.

EMİNE SOLMAZ
Emine Solmaz 45 yaşında! Ev yemekleri ağırlıklı bir işletmenin sahibi! 3 yıl önce Artvin'den İstanbul'a gelen Emine Solmaz, İstanbul'da iş hayatında yakaladığı başarıyı Yemekteyiz'de de sergilemek istiyor.

BARIŞ DÖNMEZ
Barış Dönmez 43 yaşında ve aşçı olarak görev yapıyor. Aslen Sivas'lı olan Barış Dönmez aşçılık öncesinde mutfakla ilgili her şeyi yaptığını ve bu işin temelinden öğrendiğini iddia ediyor.

SERPİL UZUNÇAVDAR
Serpil Uzunçavdar Yemekteyiz'de haftanın son gününde yarışacak. 35 yaşında milli hakem olan Serpil Uzunçavdar, aynı zamanda bir hastanede yöneticilik yapıyor. Bir saç tasarım merkezinde koordinatörlük yapan Serpil Uzunçavdar hem iş hayatında hemde ev hayatında başarılı olmanın en büyük nedeninin yüksek özgüveni olduğunu dile getiriyor.

Yemekteyiz kim kazandı? 15 Haziran birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 14 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.