Yemekteyiz Kim Kazandı? 11 Kasım Zuhal Topal'la Yemekteyiz Birincisi Kim Oldu?

Hafta içi her gün tv8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusu merak ediliyor. 50 bin TL'lik ödülü kazanacak olan yarışmanın birincisi Cuma günleri belli oluyor. İzleyicilerin araştırmaya başladığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cuma birincisi kim oldu merak ediliyor. Final hayecanın yaşandığı Yemekteyiz programında ünlü sunucu Topal sunuyor. 50 bin TL'lik ödülün verildiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? 11 KASIM

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan ismi az sonra belli olacak. Saat 16:00'da başlayan program akşam saatlerinde sonuçlanıyor.

Yemekteyiz Kim Kazandı? 11 Kasım Zuhal Topal'la Yemekteyiz Birincisi Kim Oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.