Yemekteyiz haftanın ilk gününde ekranlarda!

Yemekteyiz 11 Şubat canlı izle! TV8'de yayınlanan ve erkanların vazgeçilmez programı haline gelen Yemekteyiz'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Yemekleri ile yarışan isimler kıyasıya rekabette son güne geldi ve bugün Yemekteyiz haftanın birincisinin kim olduğu belli olacak. Hayranlıkla izlenen Yemekteyiz programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Bu programı canlı izlemek isteyenler internetten canlı yayın linki araştırıyor. İşte Yemekteyiz 11 Şubat Canlı izle! TV8 canlı yayın!

Yemekteyiz 11 Şubat canlı izle! Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapıyor. Gündüz kuşağının sevilen programı büyük beğeni topluyor. Yemekteyiz'i canlı izlemek isteyenler internette Yemekteyiz 11 Şubat bugünkü bölümünü canlı izlemenin yollarını araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Yemekteyiz 11 Şubat Canlı izle! TV8 canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz haftanın ilk gününde ekranlarda!

YEMEKTEYİZ 11 ŞUBAT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

8 ŞUBAT'TA KİM BİRİNCİ OLMUŞTU?

Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda her hafta farklı 5 yarışmacı büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm marifetlerini konuşturuyor. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklar. Beş yarışmacı da kendi gününde menüsünü belirtilen süre aralığında yapmaya çalışıyorlar.. Diğer katılımcılar ise günün yarışmacısının yapmış olduğu yemekleri, sunumunu ve masa düzenini yorumlayıp, gün sonunda buna göre puan veriyorlar. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibinin kim olacağı heyecanla bekleniyor.

HAZIRLIK SÜRECİ TAM 3 SAAT

Yemekteyiz yarışmasında kurallar gereği yarışmacılar yemeklerini 3 saat içinde hazırlamak zorunda. Yine kurallar gereği yarışmacılar herhangi birinden yardım almadan yemeklerini bitirip sunmak zorunda.

YARIŞMANIN FİNALİNDE KİM BİRİNCİ OLDU?

Büyük ödülün sahibi ve haftanın birincisi ise toplamda 31 puan alan Yasin Beyoldu.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI

Yemekteyiz'de bu hafta ilk gün yarışmacısı ev hanımı Mehtap Karaördek oldu. Mehtap Hanım 29 yaşında ve aslen Sivaslı. Kendisini anlatırken sabırlı biri olduğunu ancak inatçılığının da ön plana çıkan özelliği olarak ifade ediyor.

2. gün yarışmacısı ise Alev Güler. Spa ve Fitness salonunda müdür olan güler, sportif bir kişilik. Bir dönem futbol da oynamış.

3. gün yarışmacısı ise İsmail Altay. Aslen Bartınlı olan İsmail Alta, apartman görevlisi olarak çalışıyor.

4. gün yarışmacısı Yasin Obuz, aslen Diyarbakırlı. İşletmeci olan Obuz, renkli kişiliği ile dikkat çekiyor. Futbol ve basketbol başta olmak üzere pek çok farklı spor dalı ile uğraşmış bir isim.

5. gün yarışmacısı ise Ayla Duymaç. 55 yaşında ve aslen Sivaslı olan Duymaç, ev hanımı. Bir dönem emlak danışmanlığı yapmış.

TV 8

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.
13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

YEMEKTEYİZ

Yemekteyiz, Show TV ekranlarında hafta içi her akşam gösterilen ve Türkiye'de yayınlanan yarışma programıydı ancak program yeni sezonda Ekim 2012'de FOX'ta yayın hayatına devam edecek. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı program Türkiye'de Ekim 2008'den Nisan 2015'e kadar yayınlanmıştır.

Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır. Benzer formatları, ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de yayınlandı. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor ile kameralar etrafında sıradan insanların yaşamlarının sergilenmesinin devamı olan program, çeşitli televizyon programlarında (örneğin Avrupa Yakası, CoMedya) ti'ye alındı.

Bölüm başı maliyeti 1200 lira olan Yemekteyiz'in elde ettiği popülarite sonucu diğer televizyon kanalları da benzeri yarışma ve programlar yayınladı. atv'de Komşu Komşu, FOX ekranlarında Tadında Aşk Var, Star TV'de ise Yemeğe Bizdeyiz, benzer formattaki programlar oldu. 2015'te Kanal D'ye geçti.10 Nisan 2015 te Sona erdi.

ONUR BÜYÜKTOPÇU

Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Hayatı ve kariyeri
Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982'de İstanbul'da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Yemekteyiz haftanın ilk gününde ekranlarda! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.