Yemekteyiz En İyiler ekranda!

Yemekteyiz 12 Şubat canlı izle... Her bölümü ekranlara damgasını vuran eğlenceli yapım Yemekteyiz büyük beğeni topluyor. Pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu üstleniyor. Haftanın 2. gününde ise Yemekteyiz kaldığı yerden devam ediyor. İşte Yemekteyiz 12 Şubat Canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 12 Şubat canlı izle... Gündüz kuşağının sevilen programları arasında yer alan Yemekteyiz TV 8 ekranlarında yayınlanıyor. Yeni haftanın 2.gününde kıyasıya rekabet ediyor. Yarışmacılar birbirlerinin yemeklerini tadıp puanlama gerçekleştiriliyor. İşte Yemekteyiz 12 Şubat Canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz En İyiler ekranda!

YEMEKTEYİZ

Yemekteyiz, Show TV ekranlarında hafta içi her akşam gösterilen ve Türkiye'de yayınlanan yarışma programıydı ancak program yeni sezonda Ekim 2012'de FOX'ta yayın hayatına devam edecek. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı program Türkiye'de Ekim 2008'den Nisan 2015'e kadar yayınlanmıştır.

TV 8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır. Benzer formatları, ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de yayınlandı. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor ile kameralar etrafında sıradan insanların yaşamlarının sergilenmesinin devamı olan program, çeşitli televizyon programlarında (örneğin Avrupa Yakası, CoMedya) ti'ye alındı.

Bölüm başı maliyeti 1200 lira olan Yemekteyiz'in elde ettiği popülarite sonucu diğer televizyon kanalları da benzeri yarışma ve programlar yayınladı. atv'de Komşu Komşu, FOX ekranlarında Tadında Aşk Var, Star TV'de ise Yemeğe Bizdeyiz, benzer formattaki programlar oldu. 2015'te Kanal D'ye geçti.10 Nisan 2015 te Sona erdi.

TV 8

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.
13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

 

Yemekteyiz En İyiler ekranda! ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı izle 12 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.