Yemekteyiz 9 Mart yayını ekranlara geldi

Yemekteyiz 9 Mart canlı izle! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz yeni haftada ekranlarda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Program TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her hafta 5 isim yemekleri ile yarışıyorlar.İşte Yemekteyiz 9 Mart canlı izle! Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 9 Mart canlı izle! Gündüz kuşağının beğenilen yapımları arasında bulunan Yemekteyiz'de haftanın birincisi cuma günü açıklanıyor. 5 yarışmacı yemekleri ile birbiriyle rekabet ediyorlar. İşte Yemekteyiz 9 Mart canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

Yemekteyiz 9 Mart yayını ekranlara geldi ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle TV8 puan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.