Yemekteyiz 8 Ocak bölümü ekranlara geldi!

Yemekteyiz 8 Ocak canlı izle! Haftanın yeni günü başladı. Çarşamba günü ekranlara kaldığı yerden devam eden programı Seda Sayan sunuyor. Program TV8'de izleyicilerle buluşuyor. İşte Yemekteyiz 8 Ocak canlı izle!

Yemekteyiz 8 Ocak canlı izle! Pazartesi ve cuma günleri arasında yayınlanan Yemekteyiz'de haftanın birinci ise cuma günü belli oluyor. Programda her gün bir isim yarışıyor. Bugün ise haftanın 3.günü yarışmacısı yarışacak.İşte Yemekteyiz 8 Ocak canlı izle!

YEMEKTEYİZ 6-10 OCAK YARIŞMACILARI

Tuğba Yılmaz / Ev hanımı

Rabia Zeynep Işık / Ev hanımı

Turgut Bebek / Emekli

Polina Kuvvetli / Ev hanımı

Ayşe Sabah / Ev hanım

SEDA SAYAN KAÇ KEZ EVLENDİ?

Ağustos 1978 yılında sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi. Mayıs 1987’de ilk eşi Rıdvan Kılıç’la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987’de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin’den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi.

Üçüncü eşi Soner Yapcacık’la 25 Ağustos 1998’de evlendi ve Ocak 1999’da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000’de evlendi ve Ocak 2001’de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan’la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır. Aralık 2017’de mahkeme kararıyla doğum tarihi 30 Aralık 1962 olarak değiştirildi.

Yemekteyiz 8 Ocak bölümü ekranlara geldi! ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle 8 Ocak canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.