Yemekteyiz saat kaçta ekranlara geliyor?

Yemekteyiz 28 Ocak canlı izle! Yemekteyiz saat 16.00'da izleyicilerle buluşuyor. Ekranlara damga vuran yapım arasında bulunan Yemekteyiz'de haftanın birinci ösülün sahibi oluyor. İşte Yemekteyiz 28 Ocak canlı izle!

Yemekteyiz 28 Ocak canlı izle! Yemekteyiz'de her hafta 5 yarışmacı yemekleri ile yarışıyorlar. Yarışmacılar yemekleri ile kıyasıya rekabet ediyor. Yemekteyiz TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. İşte Yemekteyiz 28 Ocak canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

Yemekteyiz saat kaçta ekranlara geliyor? ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle 28 Ocak canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.