Yemekteyiz 21 Şubat Perşembe günü yayınlandı!

Yemekteyiz canlı izle 21 Şubat! TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz hayranlıkla izleniyor. Bugün ise haftanın 4.bölümü izleyicilerle buluşuyor. Yarışmacılar yemekleri ile birbirleriyle yarışıyorlar. Cuma günü haftanın finali gerçekleşiyor. İşte Yemekteyiz 21 Şubat canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz canlı izle 21 Şubat! Eğlenceli ve heyecanlı anları ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen program büyük beğeni topluyor. Her bölümü ekranlara damga vuran programın sunuculuğunu ise Onur Büyüktopçu üstleniyor. Gündüz kuşağının sevilen programı Yemekteyiz hayranlıkla izleniyor. İşte Yemekteyiz 21 Şubat Canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 21 Şubat Perşembe günü yayınlandı!

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

TV 8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Yemekteyiz 21 Şubat Perşembe günü yayınlandı! ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı izle 21 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.