Yemekteyiz'de bugün Ayşe Hanım yarıştı

Yemekteyiz 21 Ocak canlı izle! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz saat 16.00'da izleyicilerle buluşuyor. Haftaın ikinci gününde program kaldığı yerden ilerliyor.İşte Yemekteyiz 21 Ocak canlı izle! Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 21 Ocak canlı izle! Pazartesi ve cuma günleri arasında yayınlanan Yemekteyiz'de 5 yarışmacı yarışıyor. Yemekteyiz'de her gün bir isim yemekleri yapıyor. Program TV8'de yayınlanıyor. İşte Yemekteyiz 21 Ocak canlı izle!

Yemekteyiz'de bugün Ayşe Hanım yarıştı.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

Yemekteyiz'de bugün Ayşe Hanım yarıştı ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle 21 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.