Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti'ne ne oldu, sorun mu var?

Sokağa çıkma yasağında en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Yemeksepeti’ne ulaşmakta zorluk yaşayan kullanıcılar Android ve iOS uygulamaları üzerinden sisteme giriş yapamadıklarını belirtiliyorlar. Peki, Yemeksepeti çöktü mü?

Yemeksepeti’nde dünden beridir devam eden sorun halen ara arada olsa devam ediyor. Sipariş vermek isteyen kullanıcılar Yeneksepeti’nin uygulamasına giriş yaptıkları anda "runtime error" "bir hata oluştu" gibi sunucu yanıtlarıyla karşı karşıya kalıyor.

Resmi kanallar ve sosyal medya üzerinden Yemeksepeti’nden konu hakkında bir açıklama yapılmaması kullanıcıları bu sorunla yüz yüze bırakmaya devam ediyor.

Yemeksepeti Çöktü Mü, Neden Açılmıyor?

Türkiye’nin en uzun yıllardır var olan ve en çok tercih edilen yemek sipariş platformu Yemeksepeti’nde sıkıntı devam etmekte. Kullanıcılar Yemeksepeti’nden sipariş vermek için Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonları üzerinden uygulamaya giriş yaptıkları anda hata ile karşı karşıya kalıyor.

Bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında ise henüz Yemeksepeti’nden bir açıklama gelmemesi de sıkıntıyı daha da büyültüyor.

Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti'ne ne oldu, sorun mu var? ile ilgili etiketler Yemeksepeti
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.