Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti'ne ne oldu, sorun mu var?

Sokağa çıkma yasağında en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Yemeksepeti’ne ulaşmakta zorluk yaşayan kullanıcılar Android ve iOS uygulamaları üzerinden sisteme giriş yapamadıklarını belirtiliyorlar. Peki, Yemeksepeti çöktü mü?

Yemeksepeti’nde dünden beridir devam eden sorun halen ara arada olsa devam ediyor. Sipariş vermek isteyen kullanıcılar Yeneksepeti’nin uygulamasına giriş yaptıkları anda "runtime error" "bir hata oluştu" gibi sunucu yanıtlarıyla karşı karşıya kalıyor.

Resmi kanallar ve sosyal medya üzerinden Yemeksepeti’nden konu hakkında bir açıklama yapılmaması kullanıcıları bu sorunla yüz yüze bırakmaya devam ediyor.

Yemeksepeti Çöktü Mü, Neden Açılmıyor?

Türkiye’nin en uzun yıllardır var olan ve en çok tercih edilen yemek sipariş platformu Yemeksepeti’nde sıkıntı devam etmekte. Kullanıcılar Yemeksepeti’nden sipariş vermek için Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonları üzerinden uygulamaya giriş yaptıkları anda hata ile karşı karşıya kalıyor.

Bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında ise henüz Yemeksepeti’nden bir açıklama gelmemesi de sıkıntıyı daha da büyültüyor.

Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti'ne ne oldu, sorun mu var? ile ilgili etiketler Yemeksepeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.