Yemek yemesi karşılığında alacağı fiyat dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Burak Özçivit, Katar’da lüks bir markanın düzenlediği etkinlikte 80 zengin kadınla yemek yedi. Bu kez benzer bir teklifin Çağatay Ulusoy'a gittiği öğrenildi.

Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl Kuveyt’te özel bir yemeğe katılmıştı. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti. Ardından da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yine 80 zengin kadınla bu kez Katar’da yemek yemişti. Bu organizasyonlardan da rekor denebilecek ücretler kazanmıştı.

 ÇAĞATAY ULUSOY'A TEKLİF EDİLDİ

Organizasyonu düzenleyen yetkililerin bu kez aynı teklifi Çağatay Ulusoy'a yaptığı öğrenildi. TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' isimli magazin programının haberine göre Netflix'te yayınlanan 'Hakan Muhafız' ile dünyaya açılan Ulusoy'a 14 Şubat'ta zengin kadınlarla yemek yemesi karşılığında 2 milyon TL teklif edildi.

Yemek yemesi karşılığında alacağı fiyat dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Çağatay Ulusoy Netflix TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.