Yemek yarışmasında birinci olan annesini ve ağabeyini öldürdü! Şoke eden ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da ekranlarda yayınlanan bir yemek yarışmasında birinci olan annesi Şükran Biroğlu ile ağabeyi Mesut Biroğlu’nu ellerini koli bandıyla bantladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Uğur Biroğlu'nun skandal açıklamaları ortaya çıktı. Biroğlu "Annem ve ağabeyim beni dışlıyor, hor görüyordu. O yüzden öldürdüm." dedi.

İstanbul'da bir yemek programına katılarak birinci olan annesi Şükran Biroğlu ile ağabeyi Mesut Biroğlu’nu ellerini koli bandıyla bantladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Uğur Biroğlu'na dava açıldı.

İstanbul Eyüpsultan’da 25 Ocak günü 70 yaşındaki annesi Şükran Biroğlu ve 50 yaşındaki Ağabeyi Mesut Biroğlu ile tartışan Uğur Biroğlu iddiaya göre annesi ve ağabeyinin ellerini koli bandıyla bantladı.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİ

Sonrasında ise annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldüren Biroğlu cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra polise giderek teslim oldu. Teslim olan Biroğlu’nun ifadesinin ardından hemen eve giden ekipler ağabey Mesut Biroğlu’nu elleri arkadan kalorifere bağlanmış şekilde, anne Şükran Biroğlu’nu ise elleri arkadan bağlı yüzüstü yerde yatar şekilde buldu. Yapılan incelemede anne ve oğulun olay yerinde hayatlarını kaybettiği tespit edildi.

İKİ KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Biroğlu, nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma önceki günlerde tamamlandı. Savcılık Uğur Biroğlu hakkında, “alt ve üst soyu canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme” suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açtı.

“BENİ DIŞLIYORLARDI”

Hazırlanan iddianamede Biroğlu’nun ifadesine de yer verildi. Verdiği ifadede uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen Biroğlu, “Uzun zamandır üçümüz aynı evde yaşıyorduk. Ancak annem ve ağabeyim beni dışlıyor, hor görüyordu” dedi. Öte yandan anne ve oğulun ölüm nedenleri de belli oldu. Dava dosyasına gelen otopsi raporuna göre anne Şükran Biroğlu, hem boğulma hem de bıçaklanma sonucu hayatını kaybetti. Oğlu Mesut Biroğlu’nun ise bıçaklanma sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

 

 

Yemek yarışmasında birinci olan annesini ve ağabeyini öldürdü! Şoke eden ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler İstanbul dava proğram koli bandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.