Yemek siparişi getiren kuryenin tacizine uğradı

Zonguldak'ta bir genç kız yemek siparişi verdi. Yabancı uyruklu kurye, sistemden numarasını öğrendiği genç kızı telefonla arayıp taciz edince ortalık karıştı. Durumu öğrenen genç kızın arkadaşları kuryeyi darp etti.

Zonguldak'ta bir firmadan yemek siparişi veren genç kız, sistem üzerinden telefon numarasını öğrenen yabancı uyruklu kuryenin telefonla rahatsız etmesi üzerine durumu arkadaşına bildirdi. Çıkan kavgada kurye darp edildi. İki taraf da gözaltına alındı.

Saat 15.00 sıralarında Üniversite Caddesi üzerinde, iddiaya göre genç bir kız internetten yemek siparişi verdi. Yemek siparişi veren genç kızın telefon numarasını sistem üzerinden alan yabancı uyruklu kurye, genç kızı telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı.

Genç kız durumu erkek arkadaşı P.Ü.'ye anlattı. Genç kız ve erkek arkadaşı, cadde ortasında karşılaştıkları kuryeye tekme tokat saldırdı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya karışan taraflara müdahale ederek gözaltına aldı.


İHA

Yemek siparişi getiren kuryenin tacizine uğradı ile ilgili etiketler Zonguldak kurye Kavga sozlü taciz yemek siparişi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.