Yemek arayan tilki donarak telef oldu!

Sibirya soğuklarının etkisinde olan Van'ın Çaldıran ilçesinde bir tilki, yemek bulmaya geldiği çöplükte adeta yürür vaziyette donarak telef oldu.

Son bir haftadır yurdu etkisi altına alan soğuk hava, Van'ın Çaldıran ilçesinde de hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Aşırı soğukların etkili olduğu ilçede bir tilki telef oldu.

EKSİ 40 DERECEYE KADAR DÜŞÜYOR

2050 rakım yüksekliğine sahip olan Çaldıran ilçesi gündüzleri hava sıcaklığı eksi 15 ila 25 derece arasında yaşanırken gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 35 ila eksi 40 dereceyi buluyor.

 Yemek arayan tilki donarak telef oldu!

İlçe merkezinin 5 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı'ndan gelen lav kalıntıları arasında bulunan ilçe çöplüğüne gelerek karnını doyurmaya çalışan tilki donarak telef oldu.

Çöp dökmeye giden Çaldıran Belediyesi çalışanlarınca fark edilen donmuş tilki, üzüntüye neden oldu.

 

Yemek arayan tilki donarak telef oldu! ile ilgili etiketler Van
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.