Yeliz'den Özcan Deniz'le aşk yaşadığı eleştirilerine olay cevap

Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Yeliz, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Özcan Deniz ile bir dönem aşk yaşadığını itiraf etmişti. Yeliz'in açıklamalarının ardından 12 günlük aşk hikayesi eleştirildi. Gelen yorumların ardından Yeliz açıklamalarda bulundu.

Yeliz ismiyle bilinen 63 yaşındaki şarkıcı Fatma Yeliz Eker, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programında bir dönem 48 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz ile aşk yaşadığını itiraf etmesinin ardından eleştirilere maruz kaldı.

''BEN MUCİZEYİM''

Ebru Akel'le Kadın İsterse programına konuk olan Yeliz, kendisinden 15 yaş küçük Özcan Deniz'le yaşadığı 12 günlük aşkına gelen eleştirilere cevap vererek; "2 bekar insanız. Yok yaşı benden küçükmüş de, Allah aşkına herkes kendi yaptığına baksın. Ben kendimden 12 yaş küçük bir insanla beraber olmuşum. Tabii ki olacağım. Aşık olduk birbirimize. Onun gurur duyması lazım ki benim gibi muhteşem bir kadınla beraber oldu. Ben karakteriyle, kişiliğiyle, sesiyle mucizeyim." dedi.

Özcan Deniz işle 12 günlük bir aşk hikayesi olduğunu söyleyen Yeliz şu açıklamalarda bulunmuştu;

''Özcan Deniz'e çok aşık oldum. 12 gün evden çıkmadık. Ben çalışıyordum, gece dönüyordum. O bekliyordu beni. Özcan Deniz yeni piyasaya çıkıyordu, şimdiki gibi rahat değildi. Rahmetli Hilmi Topaloğlu da onay vermemişti.Topaloğlu, "Sen daha yolun başındasın. Kendinden 10 yaş büyük kadınla niye berabersin" demişti Özcan Deniz'e. Ayrılmak zorunda kaldık. Sonu olmayacağı için bitti. Ben ayrıldığım zaman babamı çağırmıştım. Babamın dizine yatıp 'Baba çok acı çekiyorum' dediğimi hatırlıyorum.''

 

 

Yeliz'den Özcan Deniz'le aşk yaşadığı eleştirilerine olay cevap ile ilgili etiketler Fatma Yeliz Eker Yeliz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.