Yeliz Yeşilmen'den tepkiler sonrası geri adım

Eski manken Yeliz Yeşilmen, ojeli tırnaklarıyla namaz kılmaya hazırlandığı sırada çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Gelen tepkilerin ardından geri adım atıp soluğu kuaförde alan Yeşilmen, ojelerini sildirip enteresan açıklamalarda bulundu.

2017 yılında kızı Asya ile birlikte namaz kılarken çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşan Yeliz Yeşilmen'in tırnaklarındaki kırmızı ojeler dikkat çekmişti. Eski manken dört yıl sonra yeniden benzeri bir paylaşım yapınca takipçileri tarafından eleştirildi.

Yeliz Yeşilmen'den tepkiler sonrası geri adım

Yeşilmen, seccade üzerinde rengarenk ojeler sürülü ayak tırnaklarınında göründüğü paylaşımına ''İbadet saati uyuma kalk. En azından dua et. Yer, gök dua üstüne kurulu'' notunu düştü. Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç ise bu paylaşıma ''İslam dinine göre necasetten taharet gereği ojeden dolayı abdest kabul olmuyor diyorlar ama yine de sen bilirsin.'' şeklinde tepki gösterdi. Yeşim Salkım'ın Kılınç'ın bu paylaşımını beğenerek destek vermesi gözlerden kaçmadı.

Yeliz Yeşilmen'den tepkiler sonrası geri adım - Resim : 2

Kılınç'ın yorumuna Yeşilmen ise şu yanıtı verdi; ''Dinime küfreden Müslüman olsa yani. Siz söyleyince fark ettim bu bir. İkincisi, herkesin kalbini Allah bilir, Allah yargılar. Kul değil. Keşke herkes kılsa da konuşsa.''


''BEN DEĞİL SİZ RAHAT EDİN DİYE OJELERİ ÇIKARTTIM''

Gelen tepkiler üzerine soluğu kuaförde alan Yeliz Yeşilmen, el ve ayak tırnaklarındaki ojeleri sildirerek takipçilerine gösterdi. Ojelerini sildirdikten sonra Yeşilmen takipçilerine tırnaklarını gösterdiği fotoğrafa ''Buyrun efendim çıkarttım. Ben değil siz rahat edin diye. Beni rahatsız eden bir durum yok. O zaman tüm kadınlar tüm dünyadan kalıcı ojeleri, jel ojeleri çıkarsın öyle değil mi? Saçlarını da boyamasın çünkü sizin tabirinizle abdest geçmez.'' notunu düştü.

Yeliz Yeşilmen'den tepkiler sonrası geri adım - Resim : 3


''BİZ ÖRNEK TEŞKİL ETSİN DİYE GÖSTERİYORUZ''

''Rahatsız olanlar için ojelerimi çıkarttım'' diyen Yeşilmen konu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunarak şunları söyledi;

''Dehşet içerisinde izliyorum. Bu kadar abartılacağını hiç ama hiç düşünmemiştim. İbadet neden gizli kalacak? Bu insanların cinsel hayatı ya da yatak odasındaki yaşadığı bir şey değil ki. Biz gibi göz önünde olan insanlar her daim örnek teşkil ediyoruz. Öyle değil mi? O zaman namazımızı, orucumuzu, birtakım iadeleri de belkide göz önünde olduğumuz için gösteriyoruzdur, örnek teşkil etsin diye. Yapılan masumane bir şeyin içinde bu kadar bit yeniği arayacağınıza kendinize bir bakın, siz neler yapıyorsunuz. Ayrıca içiniz rahat etsin. Rahatsız olanlar için ojelerimi çıkarttım. Sırf içinde kurt olan insanlar için bunu yapıyorum. Ben yanlış olduğunu düşünmediğim için sizinle paylaşıyorum. Sizlerle her anımı paylaşıyorum. Tabii ki bunu da paylaşacağım. İçiniz fesat. Önce herkes kendine baksın.''

ANNESİNDEN YELİZ YEŞİLMEN'E DESTEK

Kuaförde tırnaklarındaki ojeleri sildirdiği anları takipçileriyle paylaşan Yeşilmen daha sonra da annesinin konu ile tepkisini de takipçileriyle paylaştı.

Annesi ise ‘’Çok ayıp.Allah ojene değil, kalbine bakar.’’ diyerek kızına destek verdi.

Yeliz Yeşilmen'den tepkiler sonrası geri adım ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Sosyal Medya namaz oje
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.