Yeliz Yeşilmen'den Gülşene bomba yorum: Parayı veren popoya şaplak atıyor!

Konserinde bir erkek arkadaşının kucağına oturduğu görüntülerle ardından da "Lolipop" isimli klibiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, şimdi de sahnede menajerine yaptığı kalça dansıyla gündeme geldi. Gülşen'i izleyen Yeliz Yeşilmen ise, "Parayı veren popoya şaplak atıyor" ifadelerini kullandı.

Sahne kostümlerinin yanı sıra konserlerindeki hareketlerinden dolayı da gündem olmaya devam eden Gülşen, geçtiğimiz günlerde seyirciler arasında şarkı okuduğu esnada bir erkek arkadaşının kucağına oturdu. Gülşen'in hamlesiyle şaşkına dönen arkadaşı da şarkıcının kalçasına vurdu. Bu görüntüsüyle tepki çeken Gülşen'in bir videosu daha ortaya çıktı.

MANAJERİNE KALÇA ŞOV

Tony Avlar Instagram hesabında yer alan videoda, Gülşen sahnede şarkı okurken menajeri de orkestra ekibine bahşiş veriyor. O esnada ikilinin yanına gelen Gülşen ise menajerine arkasını dönerek kalçasını sallıyor.

Yeliz Yeşilmen'den Gülşene bomba yorum: Parayı veren popoya şaplak atıyor!

"GÜLŞEN'İ GÖRMEKTEN SIKILDIK... BU BİRAZCIK PARAYI VEREN POPOYA ŞAPLAK OLMUŞ"

Gülşen'in bu videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken en çarpıcı yorum da şarkıcı Yeliz Yeşilmen'den geldi. Gülşen'i eleştiren Yeşilmen, "Yani gerçekten artık Gülşen görmekten sıkıldık onun hayatı onun seçimleri kocası da buna izin veriyor bizlere ne yani. Şov seviyor şov yapıyor ama tabi ki bu birazcık parayı veren popoya şaplak durum olmuş" ifadelerini kullandı.

 Yeliz Yeşilmen'den Gülşene bomba yorum: Parayı veren popoya şaplak atıyor! - Resim : 2

 

Yeliz Yeşilmen'den Gülşene bomba yorum: Parayı veren popoya şaplak atıyor! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Gülşen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.