Yeliz Yeşilmen oturduğu yerden para kazanmaya başladı! ''Köşeyi dönmek üzereyim''

43 yaşındaki model, sunucu, şarkıcı, oyuncu ve iki çocuk annesi Yeliz Yeşilmen, tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Uzun zamandır herhangi bir televizyon projesinde yer almayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yeşilmen, sosyal medya üzerinden kendisine gelen yorumlardan para kazandığını açıkladı. ''Köşeyi dönmek üzereyim'' diyen Yeliz Yeşilmen'in kazanç sistemi şaşırttı.

İki çocuğunun babası olan Adanalı ünlü iş adamı Ali Uğur Akbaş ile 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl Eylül ayında sessiz sedasız sonlandıran Yeliz Yeşilmen şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam sürüyor. Bir süredir dizi ve film projesinde yer almayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmeyi başaran Yeşilmen bugün tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

GELEN KÖTÜ YORUMLARA DAVA AÇIYOR

Sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ve küfür içerikli yorumlara dava açtığını söyleyen Yeliz Yeşilmen'in oturduğu yerden para kazanma şekli ise herkesi şaşırttı. Kötü yorumlar karşısında avukatı aracılığı ile dava açtığını söyleyen Yeşilmen, detayları canlı yayında anlattı.

YELİZ YEŞİLMEN

Bu yönetem sayesinde ünlü isimlerin çok paralar kazandığını da vurgulayan Yeşilmen, ''Köşeyi dönmek üzereyim'' ifadelerini kullandı.

İşte Yeliz Yeşilmen'in o açıklamaları...


''Sizin sayfanıza ne zaman yorum yapsam, size bin tane geliyorsa benim yorumumun altına en az 800 tane yorum geliyor. Beni çok sevdikleri için mi ya da ben yorum yapmayayım mı... Ama çok teşekkür ediyorum özellikle kötü yorum yapan arkadaşlarımıza. Sayelerinde artık çok iyi paralar kazanıyoruz. Siz telif hakkı vereceğim artık. Dava açıyorum, kazanıyorum.''

''MEHMET ALİ ERBİL DAVA AÇSA KÖŞEYİ DÖNER''


''Artık kimse kimsenin hakkında gelişigüzel sallayamıyor. Patavatsız olan yorumları şikayet ediyorum. Size de tavsiyem. Sadece bana yapılmıyor olumsuz yorumlar. Herkesin çoluğu, çocuğu ailesi var. Bugün Hülya Avşar'a, Cem Yılmaz'a da gelebilir. Mehmet Ali Erbil'e ne yorumlar geldi. Köşeyi döner diye düşünüyorum.''

Yeliz Yeşilmen oturduğu yerden para kazanmaya başladı! ''Köşeyi dönmek üzereyim'' - Resim : 2


''BEN KÖŞEYİ DÖNMEK ÜZEREYİM, VİRAJDAYIM''

Ben köşeyi dönmeye başladım, az kaldı, virajdayım şu an. Dava açıyorum, uzalaşmaya gidiyor. Bri miktar para alıyorum. Artık herkes için geçerli bu. Ben gerçekten bir vatandaş olarak takip ediyorum. Yorum yapma hakkım yok mu? Kendi hissettiğim yorumu yapıyorum. Bildirim geliyor. ''Sen önce kendine bak'', ''sana ne oluyor'' gibi yorumlar geliyor. Sisteme ismi girildiğinde yaptığı her şey görünüyor. Silse bile görünüyor ne yaptığı.


''HEDEF BÜYÜK''

''Hedef büyük, para kazanacağım. Haber kanallarındaki haber sunucularının başına geliyor, onlar feci kazanıyormuş. İsimler var söylemeyeyim de. İsmini söylemeyeyim ama kazandığı paraya inanamadım.''

 

Yeliz Yeşilmen oturduğu yerden para kazanmaya başladı! ''Köşeyi dönmek üzereyim'' ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen 2. Sayfa Sosyal Medya dava
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.